Strona główna Diety Bakoma wprowadza nowy produkt – Kefir Bakoma BIO – ekologiczne mleko z żywymi kulturami bakterii

Bakoma wprowadza nowy produkt – Kefir Bakoma BIO – ekologiczne mleko z żywymi kulturami bakterii

Autor: Alicja Hudzik
0 komentarze

Przetwory mleczne Bakoma uwielbiają zarówno dzieci, jak i dorośli. Polski producent galanterii mlecznej postanowił rozszerzyć ofertę o zupełnie nowe produkty – kefir bio. To ekologiczne mleko z żywymi kulturami bakterii.

Nowy produkt Bakoma – Kefir Bio powstał z najwyższej jakości ekologicznego mleka. W kefirze możemy znaleźć także pożyteczne żywe kultury bakterii. Polski producent galanterii mlecznej wyszedł naprzeciwko oczekiwaniom współczesnych konsumentów i podarował im więc produkt rolnictwa ekologicznego, który wpływa pozytywnie na perystaltykę jelit.

Nowy kefir Bakomy posiada certyfikat ekologiczności. To najlepsza gwarancja na to, że pasza krów oraz owoce wykorzystane do produkcji jogurtów Bakomy pochodzą z gospodarstw ekologicznych. Kefir bio można spożywać z dodatkiem ulubionych owoców lub sam. Nadaje się on na zdrowe śniadanie lub może posłużyć jako przekąska w ciągu dnia, np. w pracy.

A co z ceną? Miłośnicy zdrowej żywności przeżyją niemałe zaskoczenie, ponieważ nowy kefir BIO kosztuje jedynie 2,75 złotych. Rozsądna cena, wyjątkowy smak i estetyczne białe butelki oznaczone charakterystycznym zielonym listkiem to reklama sama w sobie.

Jogurty stanowią cenne źródło wapnia, białka i wielu witamin. Nowy produkt Bakomy ma szansę stać się hitem na rynku ekologicznych przetworów mlecznych. A czy wy już próbowaliście kefiru Bio? Jeśli nie, warto poszukać go na półce w polskich sklepach ze zdrową żywnością!

You may also like